Ben jij op zoek naar een actieve eigen website?

Voor een overzicht van Pia Media-websites klik hier >>

Internet is een krachtig en niet meer weg te denken communicatiemiddel en wordt door het bedrijfsleven, non-profit instellingen, overheid, maar ook door ZZP-ers heel veel ingezet.

Het goed technisch bouwen van een overzichtelijke en snelle wesbite is één ding, maar daarna… ?
Hoe actief is je site dan eigenlijk? Wordt de inhoud wel voldoende ververst? Wordt hij wel actueel gehouden? Of stel je dat steeds uit en vindt je het ook zo lastig pakkende teksten te schrijven en illustraties te plaatsen?

Dit kunnen wij van Pia Media je allemaal uit handen nemen. Want wij doen dat heel goed en razend snel; we zijn er namelijk in gespecialiseerd. En voor het verzorgen en telkens verversen van je website hanteren wij ook nog heel scherpe tarieven!
We leveren dus echt betaalbaar maatwerk. En daarvoor krijg je een wesbite die precies is afgestemd op de communicatiebehoefte en de doelstellingen van de klant..

Hoe werkt het?


Voor de Tariefkaart van Pia Media-websites kunt u contact opnemen met Michiel Praal:
035-6946118 / 06-51357195 of michiel.praal@pia-media.nlOverzicht websites Pia Media

WWW.ARCHIEFVANTRANEN.NL

Deze website is het gevolg van de tweedelige documentaire-serie ‘Archief van Tranen’, die Pia Media gemaakt heeft voor Omroep MAX. In deze documentaires worden vrijwel onbekende massamoorden op burgers met de Nederlandse nationaliteit belicht, die plaatsvonden in de periode augustus 1945 tot maart 1947 in het voormalig Nederlands-Indië. Deze periode staat bekend als de Bersiap.

Naar schatting 20.000 Nederlandse mannen, vrouwen en kinderen werden in deze periode vermoord door Indonesische extremistische strijdgroepen,de pemoeda’s, die zich gevormd hadden na het uitroepen van de onafhankelijkheid op 17 augustus 1945.

Op deze website zijn cijfers, achtergronden en getuigen-verklaringen te vinden over deze massamoorden. Een belangrijke bron hierbij zijn officiële documenten die de makers van de documentaires in handen hebben gekregen van de weduwe van Jack Boer. Hij is degene die destijds in de bersiap-periode 2384 ten dode opgeschreven Nederlanders redde uit de Werfstraat gevangenis in Surabaya met een spectaculaire reddingsactie. Over deze actie maakte Pia Media eerder een documentaire die ook op de Nederlandse televisie is uitgezonden.

De ‘Ordner van Jack’, waarin de officiële documenten - veelal met het stempel ‘geheim’-  zijn verzameld en waaruit in de documentaires geciteerd wordt, zijn op deze website integraal worden gepubliceerd.


WWW.CHATEAUJEMEPPE.EU/NL

De nieuwe website voor het internationaal vergadercentrum Château Jemeppe is in 5 talen gemaakt (Engels, Nederlands, Frans, Duits en Russisch) en is gericht op de internationale zakelijke markt voor exclusieve business-locaties. Pia Media ontwikkelde het format, de inhoud en produceerde het beeldmateriaal van deze website, die een dynamisch beeld geeft van de hotel-en vergadermogelijkheden van dit kasteel in de Belgische Ardennen dat dateert uit de 13e eeuw.

Château Jemeppe is de afgelopen 14 jaar volledig gerestaureerd in combinatie met moderne business-en hotel faciliteiten. Het Nederlandse consortium dat dit unieke kasteel-project realiseerde en exploiteert, hanteert hierbij het credo 'Nieuw leven op oude fundamenten'. Het kasteel biedt een scala aan faciliteiten voor groepen van 10 tot 500 personen. Het telt een groot aantal vergaderzalen, salons, presentatieruimten, verschillende restaurants, 72 luxe hotelkamers, sport -en recreatie-accomodaties zowel binnen de kasteelmuren als buiten op het landgoed van 65 hectare dat midden in de prachtige natuur van de Ardennen ligt. Château Jemeppe is een locatie die graag geboekt wordt door het (internationale) bedrijfsleven, overheidsinstellingen en Europese instanties.

Met de nieuwe website wil het management van Château Jemeppe een snelwerkend, overzichtelijk en actueel communicatiemiddel inzetten voor een optimaal contact met bestaande en nieuwe klanten.
In nauw overleg met het managementteam van Château Jemeppe verzorgt Pia Media het beheer ('content-management') van de site en is ook betrokken bij het communicatiebeleid van het concern.


WWW.HILDEHUISMANENCO.NL

Met de uitbreiding van het coachings - en trainingesbureau van Hilde Huisman werd Pia Media gevraagd mee te denken bij een nieuwe communicatiestrategie voor zowel particuliere klanten als opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheid en non-profit organistaties.

Hilde Huisman & Co is een organisatie die alleen uit vrouwen bestaat en zich onderscheidt door haar no-nonsens aanpak.
Het bureau begeleidt mensen bij re-integratie in het arbeidsproces na ziekte of werkloosheid. Ze doet dat zeer succesvol. Binnen een jaar heeft 80% een nieuwe baan dankzij de bemiddeling van Hilde Huisman & Co. Uit onderzoek blijkt dat de tevredenheid van klanten hoog is: 8.2 op een schaal van 10.

Hilde Huisman & Co heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan, onder andere door de steun aan een weeshuisproject voor slachtoffers van de tsunamie in Sri Lanka. 


WWW.OMOOVES.COM

Het bedrijf van Olga Wintermans, O Mooves in Amstelveen ontwerpt zeer exclusieve meubels, interieurs en designvoorwerpen voor de nationale en de internationale markt.
Pia Media kreeg de opdracht een eigenzinnige website voor O Mooves te ontwerpen die het pure en basale gevoel van de designs van Olga Wintermans kenmerkt. Centraal in de website www.omooves.com staat het ronde reliëf-logo met wit als basis. In de vervolgpagina's wordt de cirkel gehandhaafd, waarin dan korte teksten en foto's van de designs worden getoond. Alles in ronde en vloeiende bewegingen. De website van O Mooves is in het Engels en in het Nederlands uitgevoerd, zonder dat een van deze talen apart hoeft te worden aangeklikt


WWW.ZORGTOPPERS.NL

Voor de thuiszorgorganisatie Zorgtoppers maakte Pia Media een website waarin zowel voor cliënten, artsen en medische instellingen en voor personeel in de zorg overzichtelijk informatie wordt gegeven.
De site www.zorgtoppers.nl opent met een door ons gemaakt kort filmpje van 40 seconden, waarin de sfeer en de sterke punten van Zorgtoppers zichtbaar worden gemaakt.
Voor een vast bedrag per maand doet Pia Media ook het beheer van de Zorgtoppers-website, zoals het schrijven van teksten, het opstellen van nieuwsberichten, het verzorgen en plaatsen van foto's en video's en andere illustraties, en het bijhouden van het gastenboek.   


WWW.JAWEMOETENVERNIEUWEN.NL

Ter ondersteuning van een media-campagne waarin op het belang van economische-en maatschappelijke vernieuwing wordt gewezen, ontwierp Pia Media een website, die in een tijdsbestek van slechts veertien dagen on-line ging. 
De website www.jawemoetenvernieuwen.nl is gestart als discussieplatform over innovatie en vernieuwing. Lezers kunnen reageren op artikelen en interviews en hun eigen ideeën publiceren.
Ook bekende Nederlanders, wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven hebben inmiddels een bijdrage geleverd aan de website. Zo zijn er bijdragen van senator Hans Hillen, rechter Frank Visser, media-strateeg Ton Verlind en raadslid en presentatrice Léonie Sasiaz.


WWW.EENLEVENVERLOREN.NL

Voor www.eenlevenverloren.nl dat informatie speciaal voor jongeren geeft over het werk van de Oorlogsgravenstichting, dacht Pia Media mee over de vorm en inhoud van de site en vervaardigde vervolgens al het bewegend beeld voor deze website.
Er werd een korte leader gemaakt, die automatisch start als de website opent. Het filmpje duurt 30 seconde en laat in één vlieg-beweging over de wereldbol zien dat de Oorlogsgravenstichting op alle continenten van de aarde actief is. Bovendien werden voor deze website 9 extra video's gemaakt van circa anderhalve minuut elk, waarin een beeld wordt gegeven van Nederlandse erevelden in binnen- en buitenland. Op het eiland Java in Indonesië beheert de Oorlogsgravenstichting 7 erevelden waar 25.000 Nederlanders begraven zijn.


WWW.PIA-MEDIA.NL

Hoe kan het ook anders zou je zeggen? Samen met Websteen bedachten we de nieuwe website voor ons eigen bedrijf. Ons credo: 'Dicht bij de mensen, dicht bij je hart' geeft precies aan waar Pia Media voor staat. En ons credo heeft dan ook een prominente plaats gekregen op onze website. Alle producten en diensten van Pia Media staan overzichtelijk gerangschikt op de menubalk en zijn zeer snel te vinden.
Snelheid en overzichtelijkheid zijn de kernbegrippen die kenmerkend zijn voor de websites waar wij onze handtekening onder zetten. Tot tevredenheid van onze klanten en vooral tot tevredenheid van de bezoekers van deze websites.