Videoclip van Pia Media over David Austin Roses

Videoclip van Pia Media over David Austin Roses

De rozen en rozentuinen van David Austin in het Engelse Albrighton bij Birmingham zijn wereldberoemd. Pia Media maakte in Engeland voor Het Gooise Land in Bussum -dat veel rozen van David Austin verkoopt- een korte sfeervolle videoclip over de prachtige David Austin Rose Gardens.

David Austin begon als amateur rozenkweker. Inmiddels heeft hij de afgelopen 70 jaar 200 nieuwe rozen-variëteiten ontwikkeld, die zich onderscheiden door vorm, kleur, geur en sterkte, en door het feit dat ze de hele zomer doorbloeien.

David Austin Sr. werkt nog steeds in zijn rozenkwekerij, maar doet het met zijn 92 jaar wel wat rustiger aan. Zijn zoon en kleinzoon leiden inmiddels het bedrijf David Austin Roses. Het is uitgegroeid tot een multinational die over de hele wereld haar rozen verkoopt.

Videoclip

Klik op de afbeelding om de videoclip te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interview

Er is in Engeland ook een kort interview opgenomen met Jo Bird. Zij is verantwoordelijk voor de marketing en public relations bij David Austin Roses. Wij stelden haar de vraag wat het geheim is van de rozen van David Austin. Klik op de afbeelding om het statement te zien.

 

 

 

<< Terug naar het overzicht