Ben jij op zoek naar een actieve eigen website?

Internet is een krachtig en niet meer weg te denken communicatiemiddel en wordt door het bedrijfsleven, non-profit instellingen, overheid, maar ook door ZZP-ers heel veel ingezet.

Het goed technisch bouwen van een overzichtelijke en snelle wesbite en Facebook-pagina is één ding, maar daarna… ?
Hoe actief is je site en facebook-pagina dan eigenlijk? Wordt de inhoud wel voldoende ververst? Wordt hij wel actueel gehouden? Of stel je dat steeds uit en vindt je het ook zo lastig pakkende teksten te schrijven en illustraties te plaatsen?

Dit kunnen wij van Pia Media je allemaal uit handen nemen. Want wij doen dat heel goed en razend snel; we zijn er namelijk in gespecialiseerd. En voor het verzorgen en telkens verversen van je website en Facebook-pagina hanteren wij ook nog heel scherpe tarieven!

Hoe werkt het?


... een impressie...


WWW.OORLOGSVERHALEN.COM

Door Pia Media is in samenwerking met Websteen een website ontwikkeld voor de Stichting Oorlogsverhalen. Deze site is gedoneerd aan de deze stichting. De website bevat verhalen over Nederlanders, die tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna tijdens Nederlandse militaire missies in het buitenland, slachtoffer zijn geworden van oorlogsgeweld. De oorlogsverhalen worden verteld door hen zelf, ooggetuigen en nabestaanden. De verhalen zijn gerubriceerd op naam, op land en op thema. 


WWW.ARCHIEFVANTRANEN.NL

Deze website is het gevolg van de tweedelige documentaire-serie ‘Archief van Tranen’, die Pia Media gemaakt heeft voor Omroep MAX. In deze documentaires worden vrijwel onbekende massamoorden op burgers met de Nederlandse nationaliteit belicht, die plaatsvonden in de periode augustus 1945 tot maart 1947 in het voormalig Nederlands-Indië. Deze periode staat bekend als de Bersiap.

Naar schatting 20.000 Nederlandse mannen, vrouwen en kinderen werden in deze periode vermoord door Indonesische extremistische strijdgroepen,de pemoeda’s, die zich gevormd hadden na het uitroepen van de onafhankelijkheid op 17 augustus 1945.

Op deze website zijn cijfers, achtergronden en getuigen-verklaringen te vinden over deze massamoorden. Een belangrijke bron hierbij zijn officiële documenten die de makers van de documentaires in handen hebben gekregen van de weduwe van Jack Boer. Hij is degene die destijds in de bersiap-periode 2384 ten dode opgeschreven Nederlanders redde uit de Werfstraat gevangenis in Surabaya met een spectaculaire reddingsactie. Over deze actie maakte Pia Media eerder een documentaire die ook op de Nederlandse televisie is uitgezonden.

De ‘Ordner van Jack’, waarin de officiële documenten - veelal met het stempel ‘geheim’-  zijn verzameld en waaruit in de documentaires geciteerd wordt, zijn op deze website integraal worden gepubliceerd.


WWW.CHATEAUJEMEPPE.EU/NL

De nieuwe website voor het internationaal vergadercentrum Château Jemeppe is in 5 talen gemaakt (Engels, Nederlands, Frans, Duits en Russisch) en is gericht op de internationale zakelijke markt voor exclusieve business-locaties. Pia Media ontwikkelde het format, de inhoud en produceerde het beeldmateriaal van deze website, die een dynamisch beeld geeft van de hotel-en vergadermogelijkheden van dit kasteel in de Belgische Ardennen dat dateert uit de 13e eeuw.

 


WWW.HILDEHUISMANENCO.NL

Met de uitbreiding van het coachings - en trainingesbureau van Hilde Huisman werd Pia Media gevraagd mee te denken bij een nieuwe communicatiestrategie voor zowel particuliere klanten als opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheid en non-profit organistaties.
Hilde Huisman & Co is een organisatie die zich onderscheidt door haar no-nonsens aanpak. Het bureau begeleidt mensen bij re-integratie in het arbeidsproces na ziekte of werkloosheid. Ze doet dat zeer succesvol. Binnen een jaar heeft 80% een nieuwe baan dankzij de bemiddeling van Hilde Huisman & Co. Hilde Huisman & Co heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan, onder andere door de steun aan een weeshuisproject in Sri Lanka. 


WWW.OMOOVES.COM

Het bedrijf van Olga Wintermans, O Mooves in Amstelveen ontwerpt zeer exclusieve meubels, interieurs en designvoorwerpen voor de nationale en de internationale markt.
Pia Media kreeg de opdracht een eigenzinnige website voor O Mooves te ontwerpen die het pure en basale gevoel van de designs van Olga Wintermans kenmerkt. Centraal in de website stond het ronde reliëf-logo met wit als basis. 
 

 


WWW.ZORGTOPPERS.NL

Voor de thuiszorgorganisatie Zorgtoppers maakte Pia Media een website waarin zowel voor cliënten, artsen en medische instellingen en voor personeel in de zorg overzichtelijk informatie wordt gegeven.
Deze site opende met een door ons gemaakt kort filmpje van 40 seconden, waarin de sfeer en de sterke punten van Zorgtoppers zichtbaar worden gemaakt.
Pia Media was van 2006-2016 ook webmaster van de Zorgtoppers-website, en was belast met het in eigen beheer schrijven van teksten, het opstellen van nieuwsberichten, het verzorgen en plaatsen van foto's en video's en andere illustraties. Na de verkoop van Zorgtoppers in 2017 aan nieuwe eigenaren is deze samenwerking gestopt  


WWW.JAWEMOETENVERNIEUWEN.NL

Ter ondersteuning van een media-campagne waarin op het belang van economische-en maatschappelijke vernieuwing wordt gewezen, ontwierp Pia Media een website, die in een tijdsbestek van slechts veertien dagen on-line ging. De website 'Ja, we moeten verneiuwen' is gestart als discussieplatform over innovatie en vernieuwing. Lezers konden reageren op artikelen en interviews en hun eigen ideeën publiceren.
Ook bekende Nederlanders, wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven hebben bijdragen geleverd aan de website.
 


EEN LEVEN VERLOREN, HET VERHAAL BEWAARD

Over informatie speciaal voor jongeren over het werk van de Oorlogsgravenstichting, dacht Pia Media mee over de vorm en inhoud van de website.
Er werd hiervoor een korte leader gemaakt van 30 seconde. Deze laat in één vlieg-beweging over de wereldbol zien dat de Oorlogsgravenstichting op alle continenten van de aarde actief is. Bovendien werden 9 extra video's gemaakt van elk anderhalve minuut, waarin een beeld wordt gegeven van Nederlandse erevelden in binnen- en buitenland
 


WWW.PIA-MEDIA.NL

Hoe kan het ook anders zou je zeggen? Samen met Websteen bedachten we de nieuwe website voor ons eigen bedrijf. Ons credo: 'Dicht bij de mensen, dicht bij je hart' geeft precies aan waar Pia Media voor staat. En ons credo heeft dan ook een prominente plaats gekregen op onze website. Alle producten en diensten van Pia Media staan overzichtelijk gerangschikt op de menubalk en zijn zeer snel te vinden.
Snelheid en overzichtelijkheid zijn de kernbegrippen die kenmerkend zijn voor de websites waar wij onze handtekening onder zetten.