De mensen maken het verschil

De mensen maken het verschil

Zorgtoppers onderscheidt zich door thuiszorg van het hoogste niveau. Zorg op maat: van een uurtje per dag tot het etmaal rond, en verleend door ervaren en professionele hulpverleners die passie hebben voor hun beroep en voor de mensen die zij mogen verzorgen.
Pia Media werd gevraagd alle communicatie uitingen voor Zorgtoppers te verzorgen.

 


Communicatie doelstelling

"Bij onze thuiszorg is er de rust en ruimte voor de menselijke maat: persoonlijke aandacht voor hulpbehoevenden en hun familie. Qua verzorging en heldere informatie. Maar ook in het hebben van goede gesprekken, het samen een ommetje maken, een boodschap doen of een spelletje spelen. Of gewoon om samen eens heerlijk te lachen…" Dat was de briefing die wij kregen en die centraal moest gaan staan in alle communicatie van dit nieuwe bedrijf. Zowel intern als extern.

Project

Pia Media bedacht voor dit project allereerst de naam van het nieuwe bedrijf: Zorgtoppers.
En een logo met pay-off: de mensen maken het verschil. Waarmee in één zin duidelijk wordt waar Zorgtoppers voor staat. Het logo, op een witte achtergrond, symbool voor de wiite bedrijfskleding van Zorgtoppers, werd de basis van alle Zorgtoppers-uitingen: van briefpapier, pennen, opdrukken op de bedrijfsauto's en -kleding tot personeelsadvertenties, printcampagnes en folders voor patiënten, artsen en ziekenhuizen. Allen ontwikkeld en gerealiseerd door Pia Media.

Website

Verder ontwikkelden wij een website www.zorgtoppers.nu, die zeer overzichtelijk en snel toegankelijk is en die op elke pagina de filosofie en de 24-uurs bereikbaarheid van Zorgtoppers zichtbaar maakt.
Het gevoel dat Zorgtoppers wil uitstralen wordt visueel gemaakt in een videoclip van 40 seconden die op de homepage automatisch start en waarvan 'stills' op alle andere pagina's als 'moodboard' fungeren en zo het credo van Zorgtoppers, dat de mensen het verschil maken, subtiel ondersteunen.

Resultaat

Inmiddels is Zorgtoppers gegroeid van 1 naar 15 medewerkers en heeft zowel cliënten in de particuliere thuiszorg als in de AWBZ-zorg. De verwachting is dat Zorgtoppers met haar unieke concept nog verder zal doorgroeien.

  Zorgtoppers


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Praal - 06-51357195 -michiel.praal@pia-media.nl

<< Terug naar het overzicht