Nieuw leven op oude fundamenten

Nieuw leven op oude fundamenten

Met een nieuwe website wilde het management van Château Jemeppe een snelwerkend, overzichtelijk en actueel communicatiemiddel inzetten voor een optimaal contact met bestaande en nieuwe klanten. Pia Media kreeg de opdracht een communicatie- strategie te ontwikkelen met de nieuw te bouwen website als middelpunt.

Internationaal

De nieuwe website voor het internationaal vergadercentrum Château Jemeppe werd in (voorlopig) drie talen gemaakt (Engels, Nederlands en Frans) en is gericht op de internationale zakelijke markt voor exclusieve business-locaties. Pia Media ontwikkelde hiervoor het format, de vorm, de inhoud en produceerde het beeldmateriaal van deze website. De site is zeer gebruiksvriendelijk vanuit de logica en de overzichtelijkheid van het menu en geeft een dynamisch beeld van de hotel-en vergadermogelijkheden van dit kasteel in de Belgische Ardennen, dat dateert uit de 13e eeuw.

Nieuw leven op oude fundamenten

Château Jemeppe is de afgelopen 14 jaar volledig gerestaureerd in combinatie met moderne business-en hotel faciliteiten. Het Nederlandse consortium dat dit unieke kasteel-project realiseerde en exploiteert, hanteert hierbij het credo 'Nieuw leven op oude fundamenten'. Het kasteel biedt een scala aan faciliteiten voor groepen van 10 tot 500 personen. Het telt een groot aantal vergaderzalen, salons, presentatieruimten, verschillende restaurants, 72 luxe hotelkamers, sport -en recreatie-accomodaties zowel binnen de kasteelmuren als buiten op het landgoed van 65 hectare dat midden in de prachtige natuur van de Ardennen ligt.
Château Jemeppe is een locatie die graag geboekt wordt door het (internationale) bedrijfsleven, overheidsinstellingen en Europese instanties.

Content management

In nauw overleg met het managementteam van Château Jemeppe verzorgt Pia Media het beheer ('content-management') van de site en is ook betrokken bij het verdere communicatiebeleid van het concern.

Zie voor meer informatie www.chateaujemeppe.nl

 

<< Terug naar het overzicht